zavřít
Zdeněk Pohlreich

šéfkuchař pražského café imperial, gastronom

Věk:
59
Narození:
10. 4. 1957 , Československo
Znamení:
beran   |  aktuální horoskop
Výška:
přidej výšku
Váha:
přidej váhu
Barva očí:
přidej barvu očí
Barva vlasů:
přidej barvu vlasů
Postava:
přidej postavu
Národnost:
přidej národnost
Rasa:
přidej rasu
Náboženství:
přidej náboženství
Velikost bot:
přidej velikost bot
Velikost oblečení:
přidej velikost oblečení
Hodnotit:
Líbí Nelíbí

781 se líbí, 96 se nelíbí

ODEBÍRAT NOVINKY O TÉTO OSOBNOSTI

Zdeněk Pohlreich je moderátorem nového televizního pořadu Ano, šéfe!. Vzdělání: Gymnázium, Praha Hotelová škola, Praha Institute of Business Studies, Praha Praxe: od května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař 2004 - 2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance 2002 - 2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař 1998 - 2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař 1996 - 1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař 1993 - 1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef 1991 - 1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař 1990 - 1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař 1975 - 1989 různé hotely a restaurace, Praha Ocenění: 2000 vítěz President's Award, Hong-Kong, Radisson SAS 2001 vítěz President's Award, Cancún Profesionální školení Cukrářský kurz na Regency College of T.A.F.E., Austrálie LOTS training na Management School od Radisson SAS, Gothenburg, Švédsko 2002 Foundation of Leadership, Antem Marriott hotel, Mallorca 2003 kurz Creating Marriott Leadership Culture, Renaissance hotel Praha Mezinárodně certifikovaný školitel HACCP…zobrazit celý životopis

Zdeněk Pohlreich v Magazínu Osobnosti

  • Pohlreich (59) drsně: Jak se krade v hospodách!

    Aha, 14. 11. 2016 Je to jeden z nejdrsnějších a nejotevřenějších rozhovorů o gastronomii, které Zdeněk Pohlreich (58) kdy poskytl. A na otázku, zda restauratéři kradou, odpovídá bez servítek: „Všichni přece vědí, jak to je. V gastronomii pracuje asi dvě stě tisíc lidí. Myslím si, že je hromada těch, kteří to nemohou dělat poctivě. Zkrachovali by,“ říká v rohovoru pro Živnostenské listy. … více

  • Zdeněk Pohlreich: V Čechách hospodští nemůžou být poctiví, zkrachovali by! Alespoň někteří...

    Blesk, 10. 11. 2016 Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (59) prozradil, jak to chodí v gastronomii. Kdyby všichni lidé pracovali poctivě, podniky by prý nepřežily… … více

  • Pohlreich (59) drsně: Jak se krade v hospodách!

    Aha, 9. 11. 2016 Je to jeden z nejdrsnějších a nejotevřenějších rozhovorů o gastronomii, které Zdeněk Pohlreich (58) kdy poskytl. A na otázku, zda restauratéři kradou, odpovídá bez servítek: „Všichni přece vědí, jak to je. V gastronomii pracuje asi dvě stě tisíc lidí. Myslím si, že je hromada těch, kteří to nemohou dělat poctivě. Zkrachovali by,“ říká v rohovoru pro Živnostenské listy. … více

Mohli by vás také zajímat…