zavřít
Zdeněk Pohlreich

šéfkuchař pražského café imperial, gastronom

Věk:
64
Narození:
10. 4. 1957 , Československo
Znamení:
beran   |  aktuální horoskop
Výška:
165 cm
Hodnotit:
Líbí Nelíbí

899 se líbí, 149 se nelíbí

ODEBÍRAT NOVINKY O TÉTO OSOBNOSTI

Zdeněk Pohlreich je moderátorem nového televizního pořadu Ano, šéfe!. Vzdělání: Gymnázium, Praha Hotelová škola, Praha Institute of Business Studies, Praha Praxe: od května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař 2004 - 2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance 2002 - 2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař 1998 - 2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař 1996 - 1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař 1993 - 1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef 1991 - 1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař 1990 - 1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař 1975 - 1989 různé hotely a restaurace, Praha Ocenění: 2000 vítěz President's Award, Hong-Kong, Radisson SAS 2001 vítěz President's Award, Cancún Profesionální školení Cukrářský kurz na Regency College of T.A.F.E., Austrálie LOTS training na Management School od Radisson SAS, Gothenburg, Švédsko 2002 Foundation of Leadership, Antem Marriott hotel, Mallorca 2003 kurz Creating Marriott Leadership Culture, Renaissance hotel Praha Mezinárodně certifikovaný školitel HACCP…zobrazit celý životopis

Zdeněk Pohlreich v našich článcích

  • Podle SeznamZprávy ve VFN přednostně naočkovali Zdeňka Pohlreicha

    Podle SeznamZprávy ve VFN přednostně naočkovali Zdeňka Pohlreicha

    22. 1. 2021 17:26 Restauratér Zdeněk Pohlreich dostal v pražské Všeobecné fakultní nemocnici (VFN) vakcínu proti koronaviru, ačkoli nepatří k lidem s přednostním nárokem na očkování. Podle nemocnice dostal jako náhradník jednu ze zbytkových dávek, pro které by jinak nebylo uplatnění, napsal server SeznamZprávy.cz.… více

  • Sklizeň předvolebních absurdit a bizáru

    Sklizeň předvolebních absurdit a bizáru

    4. 9. 2018 10:16 Čas šílenství nastal. Předvolební běsnění je v plném proudu a politici nás kvalitně zásobují fůrou groteskní propagace. Pouze pro silné povahy. … více

  • Předčí ikony mlsounů chlápci ve slipech?

    Předčí ikony mlsounů chlápci ve slipech?

    17. 3. 2018 20:20 Vaření nikdy nevyjde z módy, byť pokusy o to vystrnadit ho na okraj zájmu už tu byly, například s mánií polotovarů. Jenže nakonec se stejně triumfálně vrátilo. A je reflektováno v mnoha podobách. Jednou z nejoblíbenějších je bezpochyby vaření na obrazovkách v podobě kuchařských show, byť o jejich profesionální úrovni lze často pochybovat.… více

  • Lidé si mě berou stranou, aby mi to řekli... Covid pasy i do restaurace? Šéfkuchař Pohlreich je pro. Zato hospodský rebel vyletěl

    Parlamentnílisty.cz, 16. 4. 2021 Je libo do restaurace nebo ke kadeřníkovi? Jen s negativním testem nebo po očkování. Takové úvahy začínají v České republice nabírat na síle. Podle Hospodářských novin stát navíc chystá mobilní aplikaci s informacemi, zda byl člověk očkován, má negativní test na koronavirus nebo dostatečnou hladinu protilátek. Kromě ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) se o tom zmínil i nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger a nyní i známý majitel restaurací a šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pro server ŽivotvČesku.cz. Všichni to vidí jako možnost nastartovat ekonomiku, kterou už rok drtí koronavirus. Za nesmysl a prodávání svobod to však považuje Jakub Olbert, provozovatel známé pražské restaurace Šeberák, který má i přes zákaz stále otevřeno. … více

  • Velikonoční recept od Zdeňka Pohlreicha: Upečte si jeho báječné kuřátko s nádivkou

    Extra.cz, 1. 4. 2021 Slavný kuchař Zdeněk Pohlreich exkluzivně nabízí velikonoční recept Jarního kuřátka s nádivkou a také prozradil, jak tráví Velikonoce a jestli dodržuje tradice. Polhreich se také zmiňuje o novém projektu, který je mimořádně odvážný. … více

  • Samí studenti, žádní řemeslníci. Zdeněk Pohlreich roztrhal Česko

    Parlamentnílisty.cz, 29. 3. 2021 V rozhovoru s Karlem Šimůnkem známý restauratér Zdeněk Pohlreich odhalil kupříkladu co dělal v roce 1989 a jaké měl zkušenosti s migrací. „Oni se o tebe postarají jakoby dobře, celý ten systém je napasovaný na migraci odněkud z Afriky, takže oni mají pocit, že když ti dají najíst a napít a střechu nad hlavou, tak je o tebe postaráno,“ řekl o své zkušenosti z Nizozemí na INFO.cz. Padla také otázka, proč jsou Češi ohledně jídla takoví burani. Pohlreich mínil, že je to kvůli tomu, že se na jídlo dívají přes peníze. … více

Mohli by vás také zajímat…